donderdag 8 november 2012

Cath Luyten vliegende reporter 'Café Corsari', opvolger 'De Laatste Show' met Freek Braeckman en Tomas De Soete


Cath Luyten vliegende reporter 'Café Corsari', opvolger 'De Laatste Show' met Freek Braeckman en Tomas De Soete

Cath Luyten (35) gaat een tijdje weg bij het Eén-programma 'Vlaanderen vakantieland' om voor een ander Eén-programma te werken.

De echtgenote van VRT-sportjournalist Frank Raes wordt vliegende reporter voor 'Café Corsari', de opvolger van 'De Laatste Show' met Freek Braeckman en Tomas De Soete.

Vanaf 15 oktober zal Luyten een paar keer per week korte reportages maken van opvallende onderwerpen uit de krant.

'Café Corsari' wordt vier keer per week uitgezonden vanuit het Antwerpse Zuiderpershuis. Cath Luyten zal nog enkele keren in 'Vlaanderen Vakantieland te zien zijn, want ze heeft nog reportages voor het programma opgenomen.

Café Corsari is een praatprogramma op de Vlaamse televisiezender één, gepresenteerd door Freek Braeckman en Tomas De Soete.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 oktober 2012. Het programma neemt hiermee de plaats in van het programma De laatste show dat tot de zomer van 2012 door Woestijnvis aan één werd geleverd. Het programma loopt elke week op vier weekavonden, van maandag tot donderdag om halftien 's avonds. Het wordt uitgezonden van uit een cafédecor in het Antwerps Zuiderpershuis.

De titel van het programma is een eerbetoon aan het Vlaams televisiemonument Toni Corsari. Het is een coproductie van Eyeworks, en het intern productiedepartement VRT Productie.

Cath Luyten geeft zich bloot als vliegende reporter in "Café Corsari"

Cath Luyten, presentatrice bij "Vlaanderen vakantieland" en de vrouw van sportjournalist Frank Raes, wordt vliegende reporter voor "Café Corsari", het nieuwe programma van Eén. Dat maakten de makers van het programma bekend op Twitter.

""Café Corsari" heeft er een vliegende reporter bij! Vanaf 15 oktober 2012 sturen wij ons Cath (op pad)", twitterde de "Café Corsari"-ploeg de wereld in.

"Cath Luyten krijgt een vaste rubriek in de show, die meermaals per week aan bod zal komen", laat VRT-woordvoerder Björn Verdoodt weten. Luyten zal daarom (tijdelijk) "Vlaanderen vakantieland" verlaten.

"Café Corsari" is het nieuwe VRT-programma met Tomas De Soete en Freek Braeckman. De show met Cath Luyten als razende reporter zal vanaf 15 oktober 2012 van maandag tot en met donderdag te zien zijn op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten