zaterdag 25 juni 2011

Cath Luyten bezoekt voor Vlaanderen Vakantieland de meest mondaine Franse badsteden aan de Middellandse Zee

Cath Luyten trekt haar beste bikini aan en bezoekt voor Vlaanderen Vakantieland de meest mondaine Franse badsteden aan de Middellandse Zee
Cath Luyten scheept in op een vierdaagse cruise op de Seadream en bezoekt zo de meest mondaine Franse badsteden aan de Middellandse Zee.

Zo geniet Cath Luyten in bikini van de champagne in een bubbelbad, en laat zich heerlijk masseren aan boord.
In het verleden was Nice ook bij kunstenaars geliefd, Matisse bijvoorbeeld. Les Stars spreken tot de verbeelding, vandaar dat Saint Tropez de sterrenspotplek bij uitstek is.
Eindpunt van de reis van Cath Luyten is ministaat Monaco. Het prinsdom van de Grimaldi's, van de taxfree en van de grand prix. Een cruise op de Seadream is echt genieten in het kwadraat.
REPORTER: Cath Luyten
Eén week Middellandse Zee acruise all inclusive a la Cath Luyten vanaf 2995 euro (havengelden, fooien en BTW inbegrepen).

Saint Tropez
Wie Saint Tropez zegt, zegt Brigitte Bardot, maar daarnaast kan je net als Cath Luyten ook de beroemde citadel bezoeken of genieten van de mediterrane sfeer bij een rondje jeu de boules.
Of anders toch wel in bikini op het strand lekker bruin worden.
Petit Marché aux Herbes
Bezoek zeker de markt op Place aux Herbes in Saint Tropez. Cath Luyten doet er inkopen samen met chef Jes Paskins van de Seadream.
La Cave du Goffe
Bij La Cave du Goffe vind je net als Cath Luyten wijn en likeur.

Nice
Neem de tijd om te verdwalen in Nice en geniet er van de authentieke sfeer tussen pastelkleuren en balkons, getuigen van het Italiaans verleden van de stad.
Nice is een geliefde stad bij kunstenaars, dus een bezoek net als Cath Luyten brengt aan het Musee Matisse museum mag zeker niet ontbreken tijdens je reis. Dat ligt in de residentiële wijk Cimiez, de plaats waar de schilder vroeger zijn optrekje had.

Monaco
Bezoek het dichtstbevolkte land ter wereld, waar meer buitenlanders dan Monegasken wonen. Monaco is een mondaine badplaats, dus laat je als Cath Luyten meevoeren in de wereld van de beau monde.

Behalve Columbus woonde ook de Wit-Rus Tao, een vriend van de vermeende moordenaar van Rasputin, in Calvi. De kleinzoon van Tao heeft hier een pianobar.
Heli Air Monaco
Weinig tijd om Monaco te bezoeken of liever op een originele manier de stad verkennen? Dat kan, met een helikoptervlucht, Cath Luyten genoot ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten