donderdag 23 juni 2011

Cath Luyten presenteerde 'De kazakkendraaiers' op één

Cath Luyten presenteerde 'De kazakkendraaiers' op één.
Cath Luyten presenteerde vanaf 27 februari 2011 ‘De kazakkendraaiers’, een verbaal steekspel waarin twee teams strijden voor de titel van Beste Kazakkendraaier.
Teamkapiteins Bart De Pauw en David Galle krijgen daarvoor elke week de hulp van een geestige gastspeler.
Het was de eerste keer dat Cath Luyten een programma presenteerde. De echtgenote van Frank Raes is vooral bekend als reporter van Vlaanderen Vakantieland.
David Galle is een nieuw gezicht op televisie. Hij is de winnaar van de Comedy Casino Cup 2009. Bart De Pauw zat dat jaar in de jury.
Bekende gastspelers zijn Henk Rijckaert, Sven de Leijer, Bart Cannaerts, Adriaan Van den Hoof, Tom Lenaerts en Philippe Geubels. Lieven Scheire van Basta en Nathalie Meskens bijten op 27 februari de spits af.
De Kazakkendraaiers: nieuw humorprogramma op Eén
Vanaf zondag 27 februari presenteerde Cath Luyten De kazakkendraaiers, een verbaal steekspel waarin twee teams strijden voor de titel van Beste Kazakkendraaier. Teamkapiteins Bart De Pauw en David Galle krijgen daarvoor elke week de hulp van een geestige gastspeler.
De kazakkendraaiers is een gloednieuw humoristisch panelprogramma met Bart De Pauw en David Galle, gepresenteerd door Cath Luyten. Daarin brengen twee teams dertien weken lang spelenderwijs een ode aan de retoriek.
Elke aflevering dagen vaste kapiteins Bart De Pauw en David Galle en hun gastspelers elkaar uit met opdrachten die ze voor elkaar bedenken. De verdediging opnemen van een bekende m/v die pas op minder flatterende wijze in het nieuws is gekomen? Een oprechte maar delicate vraag van een kind beantwoorden?
Of een overtuigende presentatie geven over een heikel thema dat de tegenpartij heeft aangereikt? De teams moeten zich in verschillende studiorondes uit allerlei penibele situaties redden met als enige wapens hun mondigheid, overredingskracht en een flinke dosis onzin.
Tussen de studiorondes door zijn er filmpjes waarin ‘de kazakken’ ook in het echte leven bewijzen dat ze hun plan kunnen trekken in allerlei vreemde, moeilijke, spannende of absurde situaties. De opdrachten vergen van de spelers elke keer opnieuw een flinke portie improvisatietalent.
De gastspelers in het programma van en die Bart De Pauw en David Galle bijstaan zijn grappige BV’s, acteurs, stand-upcomedians en ander bekend of minder bekend komisch talent. Zo zullen onder meer Henk Rijckaert, Sven de Leijer, Bart Cannaerts, Adriaan Van den Hoof, Dries Heyneman, Tom Lenaerts en Philippe Geubels hun kans wagen in de arena van De kazakkendraaiers.
In de eerste aflevering, op zondag 27 februari, bijten Lieven Scheire en Nathalie Meskens de spits af. De spelers die op het einde van de avond het publiek het best van hun kunnen hebben weten te overtuigen, winnen de bedenkelijke titel van Beste Kazakkendraaiers.
De Kazakkendraaiers was een Vlaams, humoristisch panelprogramma van en met Bart De Pauw dat vanaf 27 februari 2011 te zien was op één. De laatste aflevering werd op zondag 22 mei 2011 uitgezonden. Het geheel werd gepresenteerd door Cath Luyten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten