dinsdag 23 augustus 2011

Cath Luyten reikt BVN-trofee uit aan 'Het Journaal'

Cath Luyten reikt BVN-trofee uit aan 'Het Journaal'
Vandaag reikte BVN-ambassadrice Cath Luyten de trofee uit voor het best bekeken Vlaamse BVN-programma. Die prijs gaat dit jaar naar 'Het Journaal'.
 
Cath Luyten overhandigde de trofee aan nieuwsankers Goedele Wachters en Freek Braeckman.
'Het Journaal' is het best bekeken Vlaamse programma op BVN, de satellietzender van de VRT in het buitenland. Dat besluiten de BVN-kijkers zelf in de jaarlijkse  klantentevredenheidsenquête. De ploeg van 'Het Journaal' is zeer blij met die uitkomst.
Goedele Wachters: 'We zijn bij 'Het Journaal' uiteraard heel blij dat we het best bekeken BVN-programma zijn. Dat betekent dat VRT Nieuws voor veel mensen, die voor langere of kortere termijn in het buitenland verblijven, een ankerpunt en een belangrijke, betrouwbare bron van informatie blijft.'
Over BVN
BVN is wereldwijd 24 uur per dag gratis te ontvangen via satelliet. BVN is een samenwerkingsverband tussen Radio Nederland Wereldomroep, de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT. Cath Luyten is de ambassadrice van BVN.
BVN programmeert elke dag een breed aanbod aan Vlaamse en Nederlandse actualiteits- en duidingsprogramma’s. Maar ook fictie, ontspanning en sport komen aan bod. Zo kunnen Vlamingen als Cath Luyten in het buitenland op BVN o.a. naar 'Dagelijkse kost', 'Mag ik u kussen?', 'Villa Vanthilt', 'Het journaal', 'Publiek geheim' en 'Vlaanderen muziekland' kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten