woensdag 5 oktober 2011

Cath Luyten showbizz expert in 'Vrienden Van de Veire'

Cath Luyten showbizz expert in 'Vrienden Van de Veire' 
Op zaterdag 1 oktober verwelkomde Peter Van de Veire Frans Bauer, Henk Rijckaert en Bert Gabriëls en Kelly Pfaff in 'Vrienden Van de Veire' op Eén.
Op de expertenzetel krijgt Guga Baúl gezelschap van Cath Luyten en Jan Verheyen. Frans Bauer, de populairste zanger van Nederland, verloor vorig jaar op korte tijd een aantal familieleden. Hij verwerkte het rampzalige 2010 met een plaat vol zelfgeschreven songs. Eind deze maand komt de plaat uit en dit najaar geeft Bauer zijn vijftigste concert in Ahoy.
Maar Frans heeft nog meer talenten. Zo presenteert hij binnenkort een nieuw seizoen van het populaire verborgen cameraprogramma 'Bananasplit' en speelt hij een gastrol in de serie 'Flikken Maastricht'.
Komieken Henk Rijckaert en Bert Gabriëls stellen bij Peter de derde reeks van 'Zonde van de zendtijd' voor. Daarin nemen ze de maatschappij op de korrel en reiken ze op een humoristische manier tips en suggesties aan. Bert en Henk tonen een exclusieve preview van hun eerste reportages en sketches en vertellen over vermommingen en beetgenomen BV's. Maandagavond op Canvas, maar zaterdagavond al een beetje op Eén.
Bekende keepersdochter Kelly Pfaff vertelt dan weer over haar leven na de vtm-reeks 'De Pfaffs'. Al is dat nog een beetje voorbarig, want dit najaar staat er nog een speciale slotreeks over de familie gepland. Verder heeft Kelly het over haar veroveringstocht in Nederland, waar ze veelgevraagd dj is en vorig jaar nog tot stijlvolste persoonlijkheid werd verkozen.
Vriendjes Van de Veire
Vriendjes Van de Veire Marte en Zeno gaan deze week de muzikale toer op en wonen de première van Pieter Embrechts en zijn New Radio Kings in de Handelsbeurs in Gent bij. Het valt de vriendjes op dat de band volledig uit mannen bestaat. Ze willen wel eens weten wie nu echt de koning van de Radio Kings is.
Cath Luyten in de showbizz experts
Twee nieuwe gezichten op de expertenzetel zaterdag; imitator Guga Baúl krijgt het gezelschap van regisseur Jan Verheyen, zelf ooit slachtoffer van 'Bananasplit' en auteur van het pas verschenen boek Alles wat je moet weten over film. Het hormonale evenwicht wordt bewaard door Eén-presentatrice Cath Luyten.
'Vrienden Van de Veire' met Cath Luyten, ieder zaterdag om 21.50 uur op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten