zondag 9 oktober 2011

Cath Luyten in 'Vrienden Van de Veire' als showbizz expert

Cath Luyten in 'Vrienden Van de Veire' als showbizz expert.
Op zaterdag 8 oktober verwelkomt Peter Van de Veire Jan Hoet, Francesca Vanthielen en Iwein Segers in 'Vrienden Van de Veire'. Cath Luyten, Jacques Vermeire en Guga Baùl zetelen deze week op de expertenbank.
Kunstkenner Jan Hoet maakt plannen om China te veroveren. De Britse kunstenaar Damien Hirst nodigde Hoet uit om volgend jaar de kunstbiënnale in het Chinese Yinchuan te leiden.
Eind oktober gaat Jan Hoet op verkenningsreis naar het oosten, maar hij komt zaterdag al meer uitleg geven over het prestigieuze project in Vrienden Van de Veire aan Cath Luyten. Hij brengt er Westerse en Aziatische kunst samen aan Peters gouden tafel.
Iets luchtiger gaat het er sinds vorige week aan toe in de talentenjacht 'Domino'. Presentatrice Francesca Vanthielen zoekt op vrijdagavond op vtm de gepaste hoofdrolspeler voor de musical met songs van Clouseau.
Verder telt Francesca met Cath Luyten af naar G1000, het burgerinitiatief waarvoor ze samen met auteur David Van Reybrouck duizend mensen uitnodigt in een poging om een waardig alternatief te zoeken voor de politieke problemen.
Comedian Iwein Segers mengt zich niet in de politiek, maar focust met de nodige zelfrelativering op zijn nieuwe voorstelling De comeback van Iwein Segers.
Segers is trouwens bekend als stem van verschillende reclamespots en heeft dat niet van een vreemde: zijn vader is de man die Vlaanderen elke avond toespreekt in Man bijt hond.
Vriendjes Van de Veire
Deze week trokken de Vriendjes Van de Veire naar de première van de Mega Mindy-voorstelling. Ze ontmoetten er niet alleen een superheld, maar vroegen bekend Vlaanderen er ook de kleren van het lijf.
De experts met Cath Luyten
Op de expertenzetel drie oude bekenden; Cath Luyten flankeert Jacques Vermeire en Guga Baùl. Zij werpen zoals altijd een kritische blik op de showbizzwereld.
'Vrienden Van de Veire' met Cath Luyten, iedere zaterdag om 21.40 uur op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten